DIENSTEN

Onze diensten bestaan onder meer uit:

 

Financiële administratie:

Het verzorgen van uw boekhouding zodat uw meer inzicht zult krijgen. Wij kunnen de invoer van uw transacties (inkoopfacturen, verkoopfacturen, bank, kas, etc.) voor u doen of u kunt dat zelf doen door middel van een online boekhoudprogramma. Welke wijze u ook kiest, wij controleren de gegevens en sturen u standaard rapportages. U kan kiezen of u dit per maand of kwartaal wilt doen.

Salarisadministratie:

De salarisadministratie wordt op professionele wijze verwerkt, rekening houdend met de fiscale- en juridische-regelgeving (inclusief loonbelasting aangifte). U krijgt van ons maandelijks alle gegevens om aan uw wettelijke verplichtingen te voldoen zoals loonstroken, betaalbestand voor de werknemers en de loonbelasting aangifte.

Verzorgen van de aangiften BTW, VPB en IB/pvv:

Wij verzorgen voor u juiste en tijdige aangiftes. Wilt u een uitstel aanvragen? Ook dat kan via ons. Wij zijn in het bezit van een Beconnummer verstrekt door de belastingdienst.

30% vergoedingsregelingen:

Wij verzorgen voor u de aanvragen en houden oog op de voortgang.

Expat:

Service en begeleiding.

Jaarrekening:

Wij stellen voor u de jaarrekening op volgens Dutch GAAP of IFRS indien gewenst.

Deponering:

Het verzorgen en deponeren van de jaarstukken bij de Kamer van Koophandel.

Starters:

Het begeleiden om de juiste ondernemingsvorm te kiezen en het opzetten daarvan in juridische zin. Wilt u van ondernemingsvorm veranderen maar u weet niet welke, ook hierin kunnen wij u adviseren en begeleiden.

Subsidie aanvragen

Het helpen en begeleiden van subsidie aanvragen en ervoor zorgen dat aan verplichtingen voldaan wordt om te voorkomen dat u subsidie misloopt.

Administratieve processen:

Het verbeteren van uw administratieve processen om de efficiëntie van uw onderneming te vergroten alsmede om te voldoen aan verzoeken van uw accountant.

Interim:

Heeft u liever dat wij voor u op uw locatie een opdracht uitvoeren? Ook dat kan.

(Fiscaal)advies:

Wij adviseren u in fiscale aangelegenheden en in bovenstaande zaken.